Ο τρόπος ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος της Α2 και το δικαίωμα μεταγραφής…

Στις 3/4 θα δοθεί (καλώς εχόντων των πραγμάτων) το τζάμπολ της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος της Α2, το οποίο θα έχει το χαρακτήρα του… express! Κι αυτό διότι όπως έκανε γνωστό η ομοσπονδία ο τρόπος διεξαγωγής θα έχει αυτόν τον χαρακτήρα προκειμένου να ολοκληρωθεί δίχως άλλα απρόοπτα η χρονιά.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό θα διεξαχθεί ο 1ος γύρος σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί, στη συνέχεια οι οκτώ πρώτες ομάδες θα αγωνιστούν στον 2ο γύρο. Οι αναμετρήσεις θα διεξάγονται Σάββατο και Τετάρτη για να επιτευχθεί η έγκαιρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Τα play off θα διεξαχθούν κι αυτά με τροποποιημένο σύστημα. Στη Β’ φάση των play off θα συμμετάσχουν οι ομάδες που κατετάγησαν στις θέσεις 2-5 της βαθμολογικής κατάταξης της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, με τη νικήτρια ομάδα ν’ αναδεικνύεται εκείνη που θα φτάνει στις 3 νίκες, προστιθέμενες σε αυτές και τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου.

Στο 6ο άρθρο της τροποποιητικής ειδικής προκήρυξης του πρωταθλήματος, εξάλλου προβλέπεται και το δικαίωμα στα σωματεία για μία μεταγραφική προσθήκη Έλληνα αθλητή.