Ο Τσαρτσαρής για το 3on3 στην Ελευσίνα

Οι νέοι από αύριο θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ με τη βοήθεια επαγγελματιών του χώρου στέλνοντας όλοι μαζί ένα μήνυμα κατά της βίας με το άνοιγμα της αυλαίας των «3on3 streetball». Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε για τα τουρνουά που γίνονται σε συνεργασία της ΕΟΚ με τον ΠΣΑΚ και υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και τα οποία ξεκινάνε αύριο στην Ελευσίνα, ενώ ακολουθεί και αυτό στο Ηράκλειο στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου

«Το γεγονός ότι ΕΟΚ και ΠΣΑΚ συνεργάζονται, έχοντας τη βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης και της ΓΓΑ, αλλά και στην περίπτωση της Ελευσίνας με τη βοήθεια από τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας και τα Ελληνικά Πετρέλαια, είναι ιδιαίτερα σημαντικό», τόνισε αρχικά ο έμπειρος φόργουοντ για να προσθέσει: «Σαν διοργάνωση τα “3on3” είναι πολύ σημαντικά προκειμένου τα παιδιά να μπουν σε ένα αγωνιστικό και ανταγωνιστικό σύστημα. Το θέμα είναι να κερδίσουν όλοι, τα παιδιά που θα παίξουν αλλά και ο ίδιος ο αθλητισμός, μέσα απ’ αυτή τη διοργάνωση. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ ωραία με πιο ελεύθερο στιλ και σ’ εμάς τους αθλητές πάντα μας αρέσει παίρνουμε μέρος σε τέτοιου είδους αγώνες».

Εν συνεχεία στέλνοντας το δικό του μήνυμα, ο Κώστας Τσαρτσαρής, τόνισε: «Μακάρι κάθε χρόνο να υπάρχουν περισσότερα παιδιά και περισσότεροι φορείς δίπλα μας. Όσο για την βία, είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν χωράει στο μπάσκετ και στον αθλητισμό. Φέτος το βιώσαμε με το χειρότερο τρόπο και κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν έχει θέση στα γήπεδα και θα πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι».