Ο Τσαϊτουρίδης στις ακαδημίες του Πιερικού/Αρχέλαου

Aλλος ένας πρώην παίκτης του Πιερικού/Αρχέλαου προστέθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου της Κατερίνης. Ο λόγος για τον Φάνη Τσαϊτουρίδη, νυν παίκτη του Βατανιακού, που υπήρξε αθλητής του Αρχελάου από το 1997 έως και το 2007, ενώ ως έφηβος συμμετείχε στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα της Βορείου Ελλάδος, το 2005, στην 6η θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος και το 2008 με την ανδρική ομάδα στην άνοδο για τη  Β΄ εθνική κατηγορία.

«Xαίρομαι πολύ που είμαι και πάλι στην οικογένεια του Πιερικού Αρχελάου. Υπήρξα πολλά χρόνια παίκτης του Αρχελάου και μετέπειτα του Πιερικού Αρχελάου. Είναι τιμή μου που οι άνθρωποι της ομάδας με εμπιστεύονται και μου δίνουν μια θέση στο προπονητικό τιμ. Θεωρώ πολύ υπεύθυνη τη θέση μου, καθώς τα παιδιά των τμημάτων μας είναι το μέλλον του συλλόγου και πολλά από αυτά  θα απαρτίζουν αργότερα την ανδρική ομάδα μας. Όλοι μαζί οι προπονητές, δουλεύουμε πολύ σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τέλος, να ευχηθώ σε όλα τα τμήματα της ομάδας μας καλή αγωνιστική  σεζόν με υγεία και με πολλές επιτυχίες» δήλωσε ο Φάνης Τσαϊτουρίδης για την επιστροφή του στον Πιερικό/Αρχέλαο.