Ο Φίλιππος ευχαριστεί…

filippos veroiasΗ σεζόν έχει ολοκληρωθεί επιτυχημένα για τον Φίλιππο γι΄αυτό και η ομάδα της Βέροιας μέσω ανακοίνωσής της θέλησε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν στο πλευρό της.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με την ευκαιρία του τέλους μιας επιτυχημένης αγωνιστικά χρονιάς για την ομάδα μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους (κατόχους διαρκείας και μη) για την συμπαράστασή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η συμμετοχή μας για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και η κατάληψη της άκρως τιμητικής θέσης μέσα στην πρώτη οκτάδα, αποτελούν ιστορικά γεγονότα για το μπάσκετ της πόλης μας και μεγάλο μέρος αυτής της πορείας οφείλεται και στην έντονη παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο.

Φυσικά, απαραίτητη προυπόθεση για το στήσιμο αυτής της ομάδας αποτέλεσε η συνδρομή όλων των χορηγών μας.  Η συμβολή τους στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε το Βεροιώτικο μπάσκετ σ αυτό το υψηλό επίπεδο αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι ανεκτίμητη και χωρίς την αμέριστη στήριξή τους το έργο μας θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Παρακάτω τους αναφέρουμε, εκφράζοντάς τους ένα μεγάλο ”ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”, καλώντας τον Ημαθιώτικο κόσμο να τους στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί και ευχόμενοι να τους έχουμε στο πλευρό μας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ATTICA BANK

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

REGENCY CASINO THESSALONIKI

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΑΦΟΙ ΚΑΛΑ’Ι’ΤΖΙΔΗ
Εμπορία αγροτικών προϊόντων-Διεθνείς μεταφορές

ΟΥΖΕΡΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ
Ουζερί-Ψαροταβέρνα

JULIUS MEINL
Εταιρεία καφέ

ΕΛΑΙΑΣ ΓΗ
Εστιατόριο

ΕΝ ΨΥΧΡΩ
Εφαρμογές ψύξης-θέρμανσης, αντλίες θερμότητας

ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ
Αρτοποιείο

ΚΟΓΙΑΣ
Αρτοποιείο-Ζαχαροπλαστική

ΚΑΤΡΟΤΖΑΝΑΚΗΣ Κ.
Εμπορία ελαστικών

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ, Θ. Κ. ΜΠΕΣΙΝΑΣ
Δομικά υλικά-μονώσεις

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Group
Cars – packaging

Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Βέροιας
Α. Μαυρίδης-Α. Ψαρράς ΟΕ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
Εμπορία ειδών υγιεινής-πλακάκια-υδραυλικά-θέρμανση

ΛΕΞΙΣ
Φροντιστήριο ξένων γλωσσών

ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΑΡΙΔΗ ΟΕ
Εμπορία πετρελαιοειδών

ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
Σχολή οδηγών ΠΟΡΕΙΑ

ΦΟΥΚΑΛΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
Φαρμακείο

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο “ΒΕΡΟΙΟΠΟΛΙΣ” και προσωπικά τον κο Μωυσιδη Στέφανο για τη συνδρομή του στη διαμονή των παικτών μας καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και τον δημοσιογράφο κο Ζωγράφου Παντελή για τη αφιλοκερδή μαγνητοσκόπηση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας.

To Ιατρικό team : Dr. Ευγενιάδη Γιώργος και Ξηρό Δημήτριο για τις υπηρεσίες τους εντός και εκτός γηπέδου και βέβαια όλα τα Μ.Μ.Ε, ιδιαίτερα τα τοπικά, για την αγαστή συνεργασία, την συμπαράσταση και την προβολή που παρείχαν στην ομάδα μας.

Κλείνοντας,  θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ήταν μέγιστη τιμή για το τμήμα μας το γεγονός ότι το Σωματείο ”ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ”  συστρατεύτηκε μαζί μας και στήριξε την προσπάθειά μας.  Το ανεκτίμητο κοινωνικό έργο που παρέχει αυτός ο Πανελλήνια αναγνωρισμένος φορέας σε συνδυασμό με την ιερότητα της αποστολής του μας κάνουν ιδιαίτερα περήφανους που είχαμε τον κο Αριστοτέλη Σιδηρόπουλο και τους συνεργάτες του στο πλευρό μας αυτή την χρονιά και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας γι’ αυτό.

Είναι δεδομένο ότι το λογότυπο του Σωματείου ”ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ” έκανε ακόμα πιο ”βαριά” τη φανέλα της ομάδας μας και ευχόμαστε να συνεχίσει να την κοσμεί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».