Καλησπέρα σε όλους (και όλες) τους «εραστές» της Α2.

Ενημερώθηκα ότι σας έλειψα και κάνατε παραπονάκια στα παιδιά του site ότι δεν έχω γράψει καθόλου φέτος. Ο φροντιστής πρέπει να συντονίσει τις κεραίες του μέσα στα αποδυτήρια όλων των ομάδων, να βάλει τις σωστές συχνότητες και μετά να αρχίσει να μοιράζεται μαζί σας τα αποτελέσματα.

•  «Ψόφια» τα πράγματα γενικά. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις.
Που οι παλιές καλές εποχές που γινόταν αίμα κι άμμος κάθε αγωνιστική και μπλεκόταν οι κεραίες από τις διαπλοκές και τις παραγγελιές… Τώρα και να γίνει τίποτε κατά λάθος γίνεται από καμιά «ελαφρότητα» τύπου Πουρσανίδη που τα  έκανε ροντέο στην Κηφισιά τις προάλλες λόγω έλλειψης πυγμής και στοιχειώδους προσωπικότητας να διευθύνει ένα παιχνίδι. Τι να πει κανείς για τα «παρκαδοράκια»;

• Τελειωμένος ήταν ο Βλάχος από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Ξημέρης τζούνιορ είχε κάνει τα τηλέφωνα του μετά την ήττα στην Κατερίνη και ήταν ξεκάθαρος στους συνομιλητές του: «Αν χάσουμε από την ΑΕΚ φεύγει ο προπονητής…» Πριν καταλήξει στον Κρις, το πρώτο τηλέφωνο το είχε κάνει λίγο υπεραστικό. Προς Πετρούπολη μεριά…

• Στον δε Πιερικό, η αλλαγή προπονητή παιζόταν 1,05 από την πρώτη αγωνιστική. Θα είχε καθαριστεί από το Πέραμα, αλλά ήταν τυχερός που βρήκε τον Ερμή χωρίς Μίχαλο και τον Σέρβο και πέρασε με τα χίλια ζόρια παίρνοντας μια μικρή παράταση. Αυτός ο Απόστολος είναι το καλύτερο παιδί, αλλά στους προπονητές κάνει «τζακ ποτ». Τώρα, βέβαια, ασχολείται με άλλα. Στις επόμενες εκλογές θα τον δείτε υποψήφιο και πιθανότατα βουλευτή. Είναι στον πολύ στενό κύκλο του Σαμαρά.

• Και για να μην ξεχνιόμαστε… Όσο θα είναι στο Παγκράτι, ο Μπόγος η ομάδα θα έχει την ίδια κατάληξη με την Ολυμπιάδα. Μην πείτε ότι δεν σας το είπα και πάλι νωρίς όπως και πέρσι.

Ο φροντιστής