“Ο Φρουρός της Αχαΐας”.

Τι και αν ο Απόλλωνας έχει κάνει σπουδαίες νίκες απέναντι σε Ρέθυμνο και Ικαρους Σερρών; Για τον πρόεδρο των πατρινών, Ανδρέας Μολφέτας, η μεγαλύτερη νίκη σημειώθηκε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στην Ολυμπιάδα!

«Είπα στα παιδιά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι στα αποδυτήρια, πως πρέπει να διατηρήσουμε τον τίτλο, ο οποίος έχει απονεμηθεί στον Απόλλωνα, “Ο Φρουρός της Αχαΐας”.

Για κάτι πρώιμους ψευτόμαγκες ήρθε το οριστικό τέλος. Χάρηκα πολύ περισσότερο απ’ όλες τις νίκες τη σημερινή. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά της Ολυμπιάδας. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Ολυμπιάδας. Είναι πλέον υποχρεωμένοι να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Το αυτονόητο γι’ αυτούς, ήρθε με άλλο τρόπο…», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος των «μελανόλευκων» και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, τον κόσμο μας, τα μέλη μας, τους χορηγούς, τους φίλους του μπάσκετ, και το 5ο Αστυνομικό τμήμα, για την καλή συνεργασία που είχαμε. Θέλω να πιστεύω ότι έτσι θα προχωρήσουμε και στο μέλλον».

Πηγή: www.sportfmapatras.gr