Ο Χάουαρντ με το χαρέμι του

Ο Ντουάιτ Χάουρντ των Λέικερς απασχολεί σε μόνιμη πλέον, βάση τα αμερικάνικα έντυπα όχι μόνο για τα μπασκετικά του επιτεύγματα αλλά και για τη προσωπική του ζωή. Την άστατη ζωή για κάποιον που δηλώνει, όπως αυτός, πιστά θρησκευόμενος! Ελάχιστες είναι οι Πολιτείες των ΗΠΑ στις οποίες δεν έχει αφήσει… και από έναν απόγονο! Ας τα πάρουμε όμως, με τη σειρά.

 Το 2007, η τσιρλίντερ της ομάδας των Ορλάντο Μάτζικ, όπου και αγωνιζόταν από το 2004 μέχρι και το καλοκαίρι του 2012, Ρόις Ριντ έφερε στο κόσμο το γιο τους, Μπράιλον. Στα… ταξίδια του όμως στο Βανκούβερ του Καναδά δεν ήταν δυνατόν να μένει μόνος. Παρέα, του κρατούσε η κατάξανθη καλλονή  Χόουπ Αλέξα, η οποία έφερε στο κόσμο το Δεκέμβριο του 2010 τη κόρη τους, Τζέιντ.

Η σχέση τους ήταν κρυφή γι’ αυτό και ακόμη, ο θηριώδης «Superman», αν και πληρώνει αδρά τις στιγμές αδυναμίας του, δεν έχει παραδεχθεί επισήμως ότι η μικρή είναι παιδί του. Λίγο νωρίτερα την ίδια χρονιά ωστόσο, τον Οκτώβριο, η Τίφανι Ελένα Γουίτνι Ρέντερ γέννησε την Λάιλα, για την οποία επίσης, πληρώνει διατροφή ο Χάουαρντ. Και αν νομίζετε ότι εδώ σταματάει ο… κατάλογος, κάνετε λάθος. Η Μάριον Ντενίς Ντάγκλας δεν διέψευσε ποτέ τη «στενή σχέση» που την έδενε και τη δένει ακόμη με τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Οι φήμες την θέλουν να μην έχει παιδιά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λαμβάνει κάθε μήνα την επιταγούλα της από το «στενό» φίλο της! Η λατρεία της για τον Χάουαρντ είναι τόσο μεγάλη που έχει κάνει τατουάζ το σήμα κατατεθέν του και ανεβάζει κοινές φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. Μάλιστα, σ΄ένα tweet της όταν ανάρτησε φωτογραφίες της από ένα παιχνίδι των Μάτζικ δεν δίστασε να γράψει: «Καλές θέσεις. Ευχαριστώ ΜΠΑΜΠΑΚΑ».

 

Ο Χάουαρντ έχει βαλθεί να ξεπεράσει τον Σον Κεμπ σε ότι αφορά τους απογόνους κατά τη θητεία του στο ΝΒΑ. Μια γυναίκα ονόματι Έμιλι από το Σέμινολ της Φλόριντα καθώς και μια γυναίκα από την Καραϊβική ισχυρίζονται ότι έχουν φέρει στο κόσμο τα παιδιά του σταρ των Λέικερς. Σύνολο; Πέντε παιδιά από πέντε διαφορετικές συντρόφους. Ο Κεμπ που κατέχει το ρεκόρ «σπέρνω παιδιά στα διαλείμματα μου από τους αγώνες του ΝΒΑ» επισήμως είχε μέσα σε μία 10ετία επτά τέκνα από επτά γυναίκες (1997-2007). Έκτοτε, ο αριθμός φέρεται να φτάσει το 13, με τον ίδιο να μην έχει προβεί στη παραμικρή διάψευση.