Ο χορός της Αγίας Παρασκευής

Την Παρασκευή θα γίνει ο ετήσιος χορός της Αγίας Παρασκευής, η οποία ανακοίνωσε ότι φέτος θα τον διοργανώσει σε δημοφιλές cafe-bar της περιοχής. Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι φίλοι της ομάδας… Ιδού και η σχετική ανακοίνωση:

«Προς όλους τους φίλους και τις φίλες της ΚΑΠ,

Όπως γνωρίζετε κάθε χρόνο τέτοια εποχή διοργανώνουμε -πάντοτε με μεγάλη επιτυχία- τον χορό του συλλόγου μας σε κάποιο από τα διακεκριμένα κέντρα διασκέδασης της Αθήνας. Και ήταν πάντα σημαντικός ο αριθμός των φίλων της ομάδας που μας τιμούσαν με την παρουσία τους και διασκέδαζαν μαζί μας.

Φέτος, ωστόσο, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και ο κάθε πολίτης της δεν προδιαθέτουν θετικά για ανάλογες εκδηλώσεις. Κρίναμε λοιπόν, ότι φέτος πρέπει να διοργανώσουμε κάτι διαφορετικό, πιο οικονομικό, κάτι που θα φέρει τους φίλους μας και τους αθλητές μας πιο κοντά μεταξύ τους. Ας ξεχνάμε άλλωστε ότι η ΚΑΠ φέτος βρίσκεται στο ανώτερο σημείο της ιστορίας της σε όλα τα επίπεδα.

Βάσει αυτού του σκεπτικού, λοιπόν, αποφασίσαμε να οργανώσουμε στις 17 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Παρασκευή ένα πάρτι! Στο πάρτι αυτό θα έχουμε ζωντανή μουσική από ένα συγκρότημα νέων παιδιών, που θα μας ανεβάσουν το κέφι -το χρειαζόμαστε άλλωστε- με ελληνικά και ξένα τραγούδια και θα μας δώσουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Θα υπάρχει και πλούσιος μπουφές, αλλά και ένα ποτό για κάθε άτομο. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει και… μασκαρεμένος! Και όλα αυτά μόνο με 20 Ευρώ χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση. Το πάρτι θα γίνει στο γνωστό cafe-bar Mirador, το οποίο βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, επί της οδού Αγ. Ιωάννου 71, στην πλατεία του Αγ. Ιωάννη.

Θα είναι πολύ μεγάλη χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, μασκαρεμένοι και μη! Να είστε βέβαιοι ότι θα περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ!

Θα σας περιμένουμε! Να μην λείψει κανείς!».