Ο Χρηστίδης ανέλαβε τον Ηρακλή!

Σαρωτική ήταν η επικράτηση του Χρήστου Χρηστίδη στην εκλογική διαδικασία που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κατσάνειο! Ο άνθρωπος που “έτρεξε” το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή ολόκληρη τη χρονιά που πέρασε, συγκέντρωσε το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων και από σήμερα έχει στα χέρια του το τιμόνι του “γηραιού”.

Πάντως, το απογοητευτικό για τον κυανόλευκο σύλλογο είναι ότι μόνο… 26 μέλη του Ερασιτέχνη έδωσαν το “παρών”, εκ των οποίων οι 16 ψήφισαν Χρηστίδη, οι δύο τον Νίκο Αγγέλου και οι 6 “λευκό”. Ο Νίκος Αγγέλου, ο ηττημένος της εκλογικής αναμέτρησης, δεν βρέθηκε στο Κατσάνειο αφού πρότεινε μέσω εκπροσώπου του να υπάρξει εκ νέου αναβολή, καθώς και να διενεργηθεί μυστική ψηφοφορία την Παρασκευή (15/6) από τις 9.00 μέχρι τις 21.00 στα γραφεία του Συλλόγου, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό.

Στο πλαίσιο της εκλογικής διαδικασίας, απέστειλε επιστολή ο δικηγόρος Ηρακλής Σπανός, τονίζοντας ότι σκοπεύει να βοηθήσει αμισθί την ομάδα από νομικής πλευράς (ανεξάρτητα από το νικητή), ενώ ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Κώστας Τσιργογιάννης διευκρίνισε, προς ενημέρωση όλων, ότι το χρέος της ΚΑΕ ανέρχεται στα 450 χιλιάδες ευρώ.

Πηγές: bluearena.gr