Πάει για ρεκόρ το 3ON3 της Ελευσίνας

Νέο ρεκόρ αναμένεται να γίνει στο τουρνουά 3ON3 της Ελευσίνας (29-30/6) της Ελευσίνας, αφού δύο ημέρες από την έναρξή του οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 800.

Ο διαιτητής Αναστάσιος Μάνος θα βρεθεί στην Ελευσίνα και θα μιλήσει για θέματα βίας ενώ μεταξύ άλλων το παρών θα δώσουν η Εβίνα Σταμάτη, η Αφροδίτη Κοσμά, ο Μάριος Μπατής και ο Δημήτρης Κομποδιέτας, οι οποίοι δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους για την επικείμενη συμμετοχή τους σε αυτό.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάρω μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τουρνουά 3ON3, που συνδιοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Είναι μία εξαιρετική διοργάνωση και πραγματικά είναι υπέροχο το συναίσθημα, να βρίσκεσαι ανάμεσα σε παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ”, δήλωσε ο Μάριος Μπατής στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ ενώ ο Δημήτρης Κομποδιέτας ανέφερε:

“Πραγματικά είναι πολύ ευχάριστο να βρίσκεσαι κοντά σε μικρά παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ. Μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε τι νιώθουν και τι σκέφτονται για το μέλλον τους. Τα τουρνουά 3ON3, δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία, όχι μόνο να δουν από κοντά επαγγελματίες παίκτες αλλά και να μάθουν για τις δυσκολίες του αθλήματος. Πιστεύω ότι θα έχει πάρα πολύ κόσμο, όπως και στο Ηράκλειο και ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί”.

Η Εβίνα Σταμάτη τόνισε πως “είναι τιμή και χαρά, που μου δίνετε την ευκαιρία να συμμετέχω σε μία γιορτή του μπάσκετ. Πάντα, τέτοιες διοργανώσεις είναι απολαυστικές, τόσο για τους παίκτες, όσο και για το κοινό. Προσκαλούμε τον κόσμο να έρθει και να περάσει καλά μαζί μας”,

Τέλος, η Αφροδίτη Κοσμά δήλωσε: “Είναι μεγάλη μου τιμή και είμαι πολύ χαρούμενη κάθε φορά που παίζω σε ένα 3ON3 διότι είναι μία διοργάνωση που πραγματικά ευχαριστιέμαι και με κάνει να αγαπάω περισσότερο το άθλημα που υπηρετώ. Καλώ τον κόσμο και τους μικρούς αλλά και μεγάλους αθλητές, να συμμετάσχουν μαζί μας. Να νιώσουμε όλοι αυτό το υπέροχο συναίσθημα”.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στα τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.3on3streetball.gr.