titanes_palamaΣε ρυθμούς ντέρμπι αρχίζει να μπαίνει ο Παλαμάς εν όψει του κυριακάτικου (18/11) αγώνα με τον πρωτοπόρο και αήττητο Αργοναύτη. Οι Τιτάνες θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση στην Κοζάνη και να προσπαθήσουν να σπάσουν το νικηφόρο σερί του αντιπάλου.

Το παλαμιώτικο συγκρότημα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, αφού και ο Αντωνίου έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες δυο εβδομάδες με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί ούτε στην Κοζάνη. Επίσης στις προπονήσεις μπήκε και ο Δημήτρης Μακρής που βρισκόταν στη Ρόδο για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο κόσμος του Παλαμά άρχισε όπως προαναφέραμε να ζει σε ρυθμούς ντέρμπι και με μεγάλη μερίδα των φιλάθλων να ετοιμάζουν ήδη μια ξεχωριστεί και όμορφη ατμόσφαιρα ώστε να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη και να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτό το θετικό αποτέλεσμα!!!

Nα σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του παιχνιδιού θα βραβευθούν από το Δ.Σ του συλλόγου οι: Αγγέλης Κωνσταντίνος και Κοβάτσεβ Ιωάννης για την πολύτιμη  προσφορά τους ως αθλητές στο Γ.Σ.Τιτάνες Παλάμά.