papadopoulos_dimitrisH τέταρτη αλλαγή προπονητή σε 17 αγωνιστικές αποτελεί γεγονός για το Ιλιον. Ο Τζίμης Κουστένης δέχτηκε πρόταση από τον Ηλυσιακό και βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει εξ αρχής με τους ανθρώπους της Ενωσης, αποχώρησε από την ομάδα. Ο διάδοχος του, πάντως, βρέθηκε μέσα σε μία μέρα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος ανακοινώθηκε μάλιστα αργά το βράδυ της Δευτέρας και θα κάνει το ντεμπούτο του το προσεχές Σάββατο κόντρα στον Δούκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον coach Δ. Κουστένη. Η λύση της συνεργασίας έγινε βάσει της προϋπάρχουσας συμφωνίας ότι αν ο coach δεχθεί πρόταση από ομάδα Α1 (Ηλυσιακός ) τότε θα τον αποδεσμεύαμε. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ανακοινώνουμε τη σύναψη της συνεργασίας μας με τον coach Δ. Παπαδόπουλο ο οποίος εργαζόταν επί χρόνια σαν assistant στο προπονητικό team του Παναθηναϊκού επί Ομπράντοβιτς έως το 2007, έπειτα σαν head coach επί 3 χρόνια στην Α2 στον Απόλλωνα Πατρών 2 περιόδους στην Α2 με το Παγκράτι και με την ΑΕΚ στην Α2 την περίοδο 2010-2011.

Καλωσορίζουμε τον coach και του ευχόμαστε μία άκρως δημιουργική και αποδοτική συνέχεια!

Το Δ.Σ.».

Οι φετινοί προπονητές της Ενωσης Ιλίου

Ν.-Η. Αγωνιστικές
1. Μάριος Δεσποτάκης 0-1
2. Δημήτρης Μισιακός 4-7 2η-12η
3. Τζίμης Κουστένης 3-2 13η-17η