Πάρτε θέσεις στο τουρνουά 3 on 3 στο Καναλάκι…

Το τουρνουά στο Καναλάκι έχει γίνει θεσμός. Απ’ το 1997 που δόθηκε το πρώτο έναυσμα και το πρώτο τζάμπολ έως και σήμερα πολλά έχουν αλλάξει, κι όλα είναι προς το καλύτερο, όπως βλέπουν οι διοργανωτές. Κι αυτό ευελπιστούν ότι θα γίνει και στο 13ο τουρνουά, που θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία του Καναλακίου στο διάστημα 25-31 Ιουλίου, με τις συμμετοχές ν’ αναμένεται να ξεπεράσουν τις 200!!!

Στη μία εβδομάδα που διαρκεί το τουρνουά, εκτός απ’ τους αγώνες (προκριματικούς, ημιτελικούς, τελικούς, διαγωνισμό καρφωμάτων, τριπόντων, βολών) θα υπάρχουν κι άλλα event τα οποία θα δώσουν μία ακόμη… νότα στην εκδήλωση. Κι οι διοργανωτές μάλιστα έχουν προνοήσει ώστε και οι… ξέμπαρκοι – όσοι δηλαδή δεν έχουν ομάδα, αλλά θέλουν ν’ αγωνιστούν στο τουρνουά – να μπορέσουν να βρουν συμπαίκτες!!!

Κι όλα αυτά, όπως επισημαίνουν στη σχετική τους ανακοίνωση οι διοργανωτές κοστολογούνται μόλις στα 5 ευρώ ανά αθλητή, προκειμένου να καλυφθούν μέρος των εξόδων της διοργάνωσης (μπλουζάκια, νερά κτλ.)! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχές στα τηλέφωνα που θα βρουν στο site: http://aekanalakiou.blogspot.com