Πάτησε πόδι στην Κίνα ο «Δράκος»

Η εποχή του Παναγιώτη Γιαννάκη στην Κίνα ξεκίνησε, με την άφιξη του «Δράκου» στο αεροδρόμιο του Πεκίνου να προκαλεί… πανικό στους εκπροσώπους του Τύπου! Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής (μαζί με τη σύζυγό του) έτυχε θερμής υποδοχής, ενώ εκείνο που επεσήμανε στις πρώτες του δηλώσεις ήταν ότι στόχος του είναι ν’ αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της κινεζικής ομάδας για να επιτευχθούν οι στόχοι. Αξίζει, πάντως να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες ημέρες ο «Δράκος» θα έχει επικοινωνία και με τους διοικούντες τη Λιμόζ, προκειμένου να οριοθετήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα συνδυάσει τη διπλή συνεργασία…

Ο Γιαννάκης κατά την υποδοχή του στο αεροδρόμιο δήλωσε: «Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Βλέπω ότι και οι δύο πλευρές αγαπάμε το μπάσκετ και αυτός είναι και ο λόγος που είμαι εδώ. Θυμάμαι την κινέζικη ομάδα. Είναι ομάδα με ταλαντούχος παίκτες που μπορούν να παίξουν ακόμα καλύτερα. Θυμάμαι επίσης, τα εξαιρετικά ματς που έκανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες που εσείς διοργανώσατε.
Αν έχουν υπομονή να δουλέψουν σκληρά να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού, κάτι που χρειάζεται χρόνο θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στην ομάδα».