Πέρασαν από εξετάσεις οι παίκτες στον Φίλιππο Βέροιας

Τη Δευτέρα (24/8) θα αρχίσει προετοιμασία ο Φίλιππος Βέροιας, με 13 παίκτες να αναμένονται στο ΔΑΚ Δημήτρης Βικέλας. Όλοι οι παίκτες πέρασαν τόσο από καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, όσο και για τον covid-19, οι οποίοι ήταν αρνητικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεκινάει τη Δευτέρα 24/8 στις 15.00 στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας κι επίσημα η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, όλοι οι αθλητές και τα μέλη του προπονητικού team, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, υπεβλήθησαν στα απαραίτητα τεστ για την ανίχνευση του ιού COVID-19, τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά.

Επίσης, διενεργήθηκαν όλες οι απαιτούμενες καρδιολογικές κι εργομετρικές εξετάσεις, ούτως ώστε όλοι οι αθλητές να είναι έτοιμοι να «σηκώσουν τα μανίκια» και να στρωθούν στη δουλειά ενόψει της πολύ ιδιόμορφης σαιζόν που είναι προ των πυλών.

Στην πρώτη της ομάδας θα παραβρεθούν (με αλφαβητική σειρά) οι κάτωθι καλαθοσφαιριστές : Αγραφιώτης, Γιαντσιδιώτης, Ελευθεριάδης, Καντάρκος, Καραγεωργίου, Κοθράς, Νικάι, Ντόβας, Παραπούρας, Πιλκούδης, Πολυμένης, Σουτζόπουλος, Τσεσμετζίδης».