Πέρκος: «Με τέτοια παιχνίδια αλλάζουμε επίπεδο»

Το προσεχές Σάββατο (17/11) έρχεται η ώρα του Ερμή Λαγκαδά να τεθεί αντιμέτωπος με τo φαβορί για την άνοδο, Νέα Κηφισιά και άπαντες γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Άπαντες ωστόσο θεωρούν ότι ο Ερμής τη φετινή χρονιά έχει τα φόντα να κερδίσει κάθε ομάδα μέσα στην έδρα του.

Για τις δυσκολίες του αγώνα μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Στέφανος Πέρκος: «Πρόκειται ίσως για τον δυσκολότερο εντός έδρας αγώνα που θα δώσει η ομάδα τη φετινή χρονιά. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα ή οποία παίζει πολύ καλό μπάσκετ και δικαίως θεωρείται φαβορί. Έχει φυσικά και κάποια πολύ μεγάλα ονόματα όπως ο Καράμπουλας.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα. Θα είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στην ταχύτητα και στην δύναμη. Είναι στοιχεία τα οποία τα έχουμε ως ομάδα και επιπλέον βέβαια θα έχουμε και τη δυναμική από την παρουσία του κόσμου που είμαι σίγουρος ότι και πάλι θα γεμίσει το γήπεδο. Το μόνο που μας λείπει είναι η εμπειρία. Τα νέα παιδιά θα πρέπει να βγάλουν ενέργεια για να την καλύψουν. Νομίζω ότι από τέτοια παιχνίδια μπορούμε να αλλάξουμε επίπεδο. Αν θέλουμε να αποφύγουμε τα περσινά θα πρέπει να κάνουμε μεγάλες νίκες. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».