Πέρκος: «Ο αγώνας με τον Φάρο έχει ιδιομορφίες»

perkos_gslΚαθοδόν για την Αθήνα βρίσκεται αυτή την ώρα η ομάδα του Γυμναστικού καθώς το Σάββατο (19/11, 17:00) αντιμετωπίζει τον Φάρο Κερατσινίου.

Ο ΓΣΛ προετοιμάστηκε όσο καλύτερα μπορούσε για το εν λόγω δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και θα διεκδικήσει ότι καλύτερο έχοντας έναν άνεμο αισιοδοξίας καθώς οι «πράσινοι» θα κατέβουν στον αγώνα υπό την καθοδήγηση της καινούργιας τεχνικής ηγεσίας.

Ο προπονητής Στέφανος Πέρκος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του οι οποίοι είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης, ο Στέφανος Πέρκος δήλωσε: «Εμείς πηγαίνουμε στην Αθήνα για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και με στόχο επίσης να επιστρέψουμε υγιείς, για να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει. Ο αγώνας με τον Φάρο έχει ιδιομορφίες, άλλαξαν και εκείνοι προπονητή και ακούγεται πως την ομάδα θα κατεβάσει ο ίδιος ο πρόεδρος τους. Επίσης, έχουν κάποιες απώλειες αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα δυνατή και φτιαγμένη για να πρωταγωνιστήσει, επίσης έχει βάθος στον πάγκο κάτι που δεν έχει ο Γυμναστικός. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».