Πήρε Ιορδάνου, συνεχίζει ο Τρίγκας

iordanou alexandrosΗ ενίσχυση στον Πορφύρα, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς με τους πειραιώτες να προχωρούν σε ακόμα μία μεταγραφή, αυτή του Αλέξανδρου Ιορδάνου.
Παράλληλα, ο σύλλογος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Τρίγκα, ο οποίος συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική.
 
Η ανακοίνωση:
 
«Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το κτίσιμο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ το ομίλου, εν όψει της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, με τελευταίο απόκτημα τον Αλέξανδρο Ιορδάνου. Ο 20άχρονος Αλέξανδρος (γεν. 1996) έχει ύψος 2,00μ. και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με τον Αίολο Ταύρου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ. Αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4» και παλαιότερα έχει αγωνισθεί στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, στην παιδική ομάδα του Ικάρου Καλλιθέας και στην εφηβική του Περιστερίου. Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην οικογένεια του Πορφύρα και του ευχόμαστε πετυχημένη και υγιή αθλητική χρονιά, καθώς και καλή επιτυχία στις σπουδές του.
 
Ύστερα από μια επιτυχημένη αγωνιστική παρουσία στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ, που συνοδεύτηκε με το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, ο Κωνσταντίνος Τρίγκας θα συνεχίζει να φορά τα μελανέρυθρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενισχύοντας την περιφέρεια του Πορφύρα. Κωνσταντίνε, σου ευχόμαστε ακόμα μία πετυχημένη χρονιά στον Πορφύρα, χωρίς ατυχίες».