Πήρε (και) Καραβασάνη η Μεταμόρφωση!

Η ενίσχυση της Μεταμόρφωσης Βόλου καλά κρατεί! Μετά την «ηχηρή» προσθήκη του Θωμά Γεωργίου, την απόκτηση του Γιώργου Παρασκευά και την παραμονή του Δημήτρη Μπόγδανου, οι Βολιώτες «χτύπησαν» εκ νέου, αποκτώντας τον διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες Γιάννη Καραβασάνη, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Αίολο Τρικάλων και στο παρελθόν έχει και στην Α1.

«Ένας λόγος που επέστρεψα στον Βόλο είναι ότι το μπάσκετ αντιμετωπίζει γενικότερα κρίση και ήθελα να συνδυάσω τις σπουδές μου (σ.σ. φοιτά στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στο Βόλο) μαζί με το άθλημα που κάνω από παιδί και αναμφίβολα αγαπάω. Δεν ήθελα να το σταματήσω και με την πρόταση της Μεταμόρφωσης, μου δόθηκε η ευκαιρία να τα συνδυάσω και τα δύο. Διάλεξα την Μεταμόρφωση λόγω του Αντώνη Μυριντζή. Τον είχα ξανά προπονητή στην Ολύμπια και με βοήθησε να πάρω πιο εύκολα την απόφαση να συνεχίσω στην Μεταμόρφωση. Επίσης αγωνίζεται εκεί ο Δημήτρης Μπόγδανος που έχω πολύ καλές σχέσεις» τόνισε στον «Ταχυδρόμο» ο Καραβασάνης.

«Βέβαια δεν έχω παίξει ξανά στο παρελθόν με κανένα από τα παιδιά. Πρώτη φορά τους συναντάω, αλλά πιστεύω ότι θα δέσουμε. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, υπάρχουν κι άλλες ομάδες ισχυρές. Δεν ξέρω τι επικρατεί γιατί θα παίξω πρώτη φορά σε αυτό, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν πρωταγωνιστικοί στόχοι στην ομάδα, ταίριαξαν με τους δικούς μου».

Πηγή: taxydromos.gr