kapiniarisΤην πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, καθώς ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στην Β΄Εθνική συμφώνησε με τον Διονύση Καπινιάρη.

Ο 23χρονος γκαρντ την περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στο Ψυχικό, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και βοήθησε την ομάδα του να τερματίσει στην 4η θέση της βαθμολογίας. Τις δύο προηγούμενες χρονιές αγωνιζόταν επίσης στην Α2, το 2011-12 στο Πέραμα και το 2012-13 στον Ίκαρο Σερρών. Στο παρελθόν άνηκε στον Ηλυσιακό, με τον οποίο πήρε συμμετοχές στην Α1, ενώ ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής των Εκπαιδευτηρίων «ο Πλάτων».

Εχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Εφήβων, με την οποία πήρε μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2009, ενώ το 2011 κατέκτησε με την Εθνική των Ενόπλων Δυνάμεων το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Βραζιλία.

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης έχει τονίσει πολλές φορές ότι η Β΄Εθνική δεν είναι το ταβάνι αυτής της ομάδας, αλλά αντίθετα υπάρχουν βλέψεις για πολύ ψηλότερα. Με τις προσεγμένες κινήσεις της στις μεταγραφές ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα και επιβεβαιώνει τις προσδοκίες.