Πήρε Καπινιάρη το Ψυχικό

Το Ψυχικό προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφή αποκτώντας τον Διονύση Καπινιάρη. Ο 22χρονος σέντερ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στους Ικαρους Σερρών κάτι που πρόσεξαν και οι ιθύνοντες τον σύλλογο με αποτέλεσμα να τον εντάξουν στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την απόκτηση του Διονύση Καπινιάρη (22, 1μ90).

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με τα χρώματα των Ικάρων Σερρών έχοντας 10 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ τη σεζόν 2011-‘12 φόρεσε τη φανέλα του Περάματος (Α2) μετρώντας 7.7 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής των Εκπαιδευτηρίων «Ο Πλάτων», ενώ έχει φορέσει, επίσης, τη φανέλα του Ηλυσιακού.

Παράλληλα, ο Διονύσης Καπινιάρης έχει αποτελέσει μέλος της Εθνικής ομάδας των Εφήβων συμμετέχοντας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2009 έχοντας κατά μέσο όρο 4.2 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ. Τέλος, το 2011 κατέκτησε με την Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Βραζιλία.

Ο νεαρός πόιντ γκαρντ στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της οικογένειας του Ψυχικού είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία ομάδα που είναι υγιής και θέλει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τον κόουτς Γιώργο Ρεμεντέλα για το γεγονός ότι με επέλεξε. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».