Συνεχίζει με σταθερά βήματα, ο Φίλιππος να δημιουργεί την ομάδα με την οποία θα παλέψει στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Ετσι, ο σύλλογος της Βέροιας προχώρησε στην τέταρτη μεταγραφή του, αυτή του Παναγιώτη Καραγεώργου, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στους Μαχητές. 

Η ανακοίνωση:

 «Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Καραγιώργου!

Ο ύψους 1.94 αθλητής είναι 23 ετών (γεννημένος στις 11/11/1999), αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας και αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία και στις 2 θέσεις των guard.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, έχοντας κατακτήσει για τρεις συνεχόμενες χρονιές το χάλκινο μετάλλιο στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων κι Εφήβων.
Ο Πάνος έχει προβάρει τα γαλανόλευκα της Εθνικής μας ομάδας, καθώς έχει κληθεί κατά το παρελθόν στις Εθνικές Παίδων και Νέων Ανδρών, ενώ η πιο σημαντική μέχρι σήμερα στιγμή της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο είναι η συμμετοχή του με την ομάδα των Τρικάλων στην Basket League, όπου και αγωνίστηκε σε 10 αγώνες με μέσο όρο συμμετοχής 11 λεπτά ανά αγώνα.
Ο Πάνος έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις ακόλουθες ομάδες:
 2017-18 ARIES Τρίκαλα (Α1)
 2018-19 ΓΣ Ελευθερούπολης (Β)
 2019-20 ΓΣ Ελευθερούπολης (Α2)
 2020-21 Καβάλα (Α2)
 2021-22 Μαχητές Πεύκων (Β)
Πάνο, σε καλωσορίζουμε στην πόλη της Βέροιας και την οικογένεια του Φιλίππου και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής, να χαρείς το μπάσκετ και να βοηθήσεις την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».