Η δουλειά στον Δούκα συνεχίζεται, αφού η ομάδα προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Δούκας αποκτώντας τον 20χρονο γκαρντ, Αποστόλη Μιχαήλ.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αποστόλη Μιχαήλ (01/01/2001, 1.91μ.). Πρόκειται για έναν αθλητή που αποτέλεσε μεταγραφική προτεραιότητα για τους ιθύνοντες του Συλλόγου και θα ενισχύσει την περιφέρεια των «μπλε» για τη σεζόν 2021-2022.

Το «φλερτ» ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν έντονο και τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια ωστόσο οι συνθήκες «ωρίμασαν» φέτος και έτσι Μιχαήλ και Δούκας θα πορευτούν μαζί την προσεχή αγωνιστική περίοδο.Ο 20χρονος ταλαντούχος γκαρντ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕΕΠ Χαλκίδας (2 φορές Πρωταθλητής Παίδων ΕΣΚΑΣΕ), Ολυμπιακό, ΑΕΚ (Πρωταθλητής Εφήβων ΕΣΚΑ & Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων), Ερμή Σχηματαρίου (άνοδος στη Β’ Εθνική) ενώ την περσινή σεζόν είχε έρθει σε συμφωνία με την ΧΒΑ.

Στις δηλώσεις τους, λίγη ώρα μετά τη συμφωνία του με τον Δούκα, ο Αποστόλης Μιχαήλ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από την νέα σεζόν θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ. Ελπίζω η νέα χρόνια να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα και να παραμείνουμε υγιείς. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και ανυπομονώ για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Η «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Αποστόλη Μιχαήλ στην ομάδα και τους εύχεται καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και νίκες».