Πήρε Ντιπ η Νήαρ Ηστ

Την όγδοη φετινή μεταγραφή της ανακοίνωσε η Νήαρ Ηστ. Η ομάδα της Καισαριανής απέκτησε τον Γιάννη Ντιπ, τον 26χρονο (1,86μ.) πόιντ γκαρντ που έπαιξε στο παρελθόν σε Ηλυσιακό, Ιωνικό Νίκαιας, Περιστέρι, Κεφαλονιά και Αρκαδικό, ενώ την προηγούμενη τριετία αγωνίστηκε στη Συρία με τη φανέλα της Αλ Τζαλά.

Ο Ντιπ δοκιμάστηκε στο πρόσφατο φιλικό με τη Λιβαδειά, έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο και ήταν ο κορυφαίος παίκτης των “κόκκινων”, σημειώνοντας 13 από τους 16 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο. Με την απόκτηση του Ντιπ η Νήαρ Ηστ καλύπτει εν μέρει την αδυναμία της στον “άσο”, ωστόσο οι μεταγραφές ακόμα δεν έχουν τελειώσει…

Η ανακοίνωση της μεταγραφής:

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο μπασκετικό κοινό για  την επίτευξη της  8ης μεταγραφής της αντρικής ομάδας μπάσκετ. Ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Ντιπ που αγωνίζεται στη θέση του play maker , συμφώνησε με την διοίκηση  της ομάδας για την συνεργασία τους την σεζόν 2012-13. Nα ευχηθούμε και σε αυτόν προσωπική καθώς και συλλογική επιτυχία, μακριά από τραυματισμούς».