Πήρε Παλαιοχωρίτη η Νίκαια

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ιωνικού συνεχίζεται με την ομάδα της Νίκαιας να ανακοινώνει την απόκτηση του  Βαγγέλη Παλαιοχωρίτη.

Η ανακοίνωση:

«Η επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Βαγγέλη Παλαιοχωρίτη (1995, 1.90).

Ο Βαγγέλης, ο οποίος προέρχεται από οικογένεια με ιδιαίτερους δεσμούς και προσφορά στον Ιωνικό, αποκτήθηκε στην προσπάθεια στελέχωσης της φετινής προσπάθειας στη Β’ Εθνική αλλά και της δημιουργίας μιας Ομάδας με προδιαγραφές να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και μελλοντικά.

Την περσινή περίοδο αγωνίσθηκε για τον ΑΣΕ Δούκα, τόσο στην εφηβική ομάδα όσο και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ενώ παλιότερα είχε αγωνισθεί στο Λαύριο.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης δήλωσε στο ionikosbc.gr:

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρίσκομαι εδώ. Ο Ιωνικός είναι ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδας και είναι πραγματικά ιδιαίτερη τιμή για μένα να φοράω τη φανέλα του Συλλόγου. Περιμένω να δουλέψω σκληρά μαζί με την Ομάδα και όλα τ’ άλλα θα έρθουν. Θα έρθει και ο κόσμος στο γήπεδο κι αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Να έρθει ο κόσμος και όλα θα γίνουν».

Ως επιτροπή μπάσκετ, τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού με την προσδοκία να πετύχουμε τους συλλογικούς μας στόχους».