Πήρε Τσάμη ο Εσπερος, αποχώρησαν τρεις

Μπαράζ ανακοινώσεων από τον Εσπερο καθώς ο σύλλογος της Καλλιθέας ανακοίνωσε μια μεταγραφική αλλά και τρεις αποχωρήσεις παικτών. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως ο  Γιώργος Τσάμης θα φοράει από εδώ και στο εξής τη φανέλα της ομάδας, ενώ αντίθετα οι Διονύσης Κριζέας, Σταμάτης Κρεμμύδας και Σαράντης Σαραντόπουλο αποχωρούν από τον σύλλογο.

H ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΠΟΚ Έσπερος και η επιτροπή μπάσκετ ανακοινώνουν την απόκτηση του Γιώργου Τσάμη που ανήκε στον Ηλυσιακό (Β’ Εθνική – 1ος Όμιλος). Ο νεαρός φόργουορντ (19, 2.01) εντάσσεται άμεσα στην ομάδα μας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και θα πλαισιώσει τη φροντ λάιν προσφέροντας μια έξτρα λύση στον κόουτς Μάη Κωνσταντινίδη. Ο Τσάμης άρχισε την πορεία του από τον Αστέρα Καβάλας, συνέχισε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, παρέα με τον κατά ένα χρόνο μεγαλύτερο αδερφό του Παναγιώτη, και την περυσινή περίοδο αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με τον Μανδραϊκό. Έχει επίσης συμμετάσχει στα κλιμάκια των “μικρών” Εθνικών».

Παράλληλα, από την ομάδα αποχώρησαν ο Διονύσης Κριζέας με προορισμό τη Καβάλα που αγωνίζεται στην Elite League, ο Σταμάτης Κρεμμύδας με επόμενο σταθμό τα Μελίσσια και ο Σαράντης Σαραντόπουλος με τη μορφή διπλού δελτίου στο Φοίνικα Πειραιά.