Πήρε Τσιμίδη ο Φίλιππος Βέροιας

tsimidisΤην απόκτηση του Γιώργου Τσιμίδη ανακοίνωσε ο Φίλιππος Βέροιας. Ο 18χρονος φόργουορντ προέρχεται από τα Γρεβενά και έχει παίξει στο παρελθόν στη Γ΄ Εθνική με τον τοπικό Πρωτέα. Την περασμένη σεζόν ο Τσιμίδης ενίσχυσε το εφηβικό τμήμα του Αρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γεώργιο Τσιμίδη. Ο 18χρονος καλαθοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 22/04/1998 και κατάγεται από τα Γρεβενά, έχει ύψος 2.02 και αγωνίζεται στην θέση του power forward.

Έχει αγωνιστεί με τον Πρωτέα Γρεβενών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τις σαιζόν 2013-15, ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στο εφηβικό τμήμα του Άρη, φτάνοντας ένα βήμα πριν το final 6 του πανελληνίου πρωταθλήματος. Μέχρι πρόσφατα συμμετείχε μαζί με 44 άλλους καλαθοσφαιριστές από όλο τον κόσμο στο διεθνές camp Europrobasket International Academy, που διεξήχθη στη Girona της Ισπανίας.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και στην πόλη μας, του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πραγματοποιήσει μέσω της επιτυχίας της ομάδας μας και τους δικούς του προσωπικούς στόχους».