Πίνης: «Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

pinisΓια ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα προετοιμάζεται ο Αρκαδικός καθώς αντιμετωπίζει τον Αμύντα. Ο Δημήτρης Πίνης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για το σαββατιάτικο παιχνίδι (19/11), για το επερχόμενο ματς, τονίζοντας πως έχουν δουλέψει σκληρά για το θετικό αποτέλεσμα. 

Για τον αγώνα με τον Αμύντα: ”Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω και πάλι έστω και σαν αντίπαλος στην γειτονιά μου, εκεί που μεγάλωσα. Ο Αμύντας ξέρουμε ότι έχει μία πολύ δυνατή έδρα και ομάδα έχοντας πολλά παιδιά με εμπειρία που έχουν παίξει για πολλά χρόνια μαζί όπως και εγώ στο παρελθόν και διαθέτουν πολύ καλές σχέσεις και κλίμα μεταξύ τους. Πάνω σε αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να μπορέσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα”.

Για το αν ήρθε η στιγμή να βρεθεί και η εκτός έδρας χημεία της ομάδας: ”Πιστεύω ότι έχουμε την δυνατότητα να το βρούμε. Δουλεύουμε πολλές ώρες στο γήπεδο με τους προπονητές μας και γενικά  υπάρχει πολύ όρεξη στην ομάδα. Θελουμε όλοι θετικά αποτελέσματα και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βρίσκουμε όλο και περισσότερη χημεία μεταξύ μας”.