“Βλέπει” Φιλαθλητικό, “σκέφτεται” Αγία…

Η Νίκη Βόλου μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος κρατώντας σφιχτά την 3η θέση στα χέρια της, ωστόσο έχει μπροστά της τα τρία δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς: τους εκτός έδρας αγώνες με τον (1ο) Αίολο, τον (2ο) Φιλαθλητικό και φυσικά τον εντός έδρας αγώνα με την (4η) Αγία Παρασκευή. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά, αρχής γενομένης με τον αγώνα στο κλειστό του Ζωγράφου…

«Μία ομάδα που θέλει να ανέβει, είναι υποχρεωμένη να έχει άγχος. Αν δεν είσαι έτοιμος το άγχος πολλαπλασιάζεται. Το θέμα λοιπόν είναι να διαχειριστούμε το άγχος και να μην το αφήσουμε να μας επηρεάσει» δήλωσε στο Infobasket ο Γιώργος Ζαφειρούδης, που αναμένεται να μην έχει πάλι τον Ναούμ Θυμνιό, ο οποίος ουσιαστικά δεν προπονείται καθόλου σε όλο το δεύτερο γύρο για επαγγελματικούς λόγους.

«Εχουμε καλή ψυχολογία μετά τις τελευταίες ήττες και βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Το σημαντικό για εμάς δεν είναι όμως το παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό, αλλά το επόμενο με την Αγία Παρασκευή στην έδρα μας» τονίζει ο Θεσσαλονικός προπονητής της Νίκης Βόλου.