Άλλον έναν παίκτη πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη. Ο λόγος για τον Κρητικό γκαρντ Παντελή Μαραγκάκη (22χρ., 1,95μ.), που ξεκίνησε την καριέρα του από το Ηράκλειο και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Αρκαδικό. Ο νεαρός αθλητής είχε 5,2 πόντους κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κόροιβου:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή, Παντελή Μαραγκάκη.

Ο νέος παίκτης της ομάδας μας γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1996 στην Κρήτη, αγωνίζεται ως point και shooting guard (θέσεις 1-2) και έχει ύψος 1,95 μ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλείου, όπου αγωνίστηκε στο ανδρικό τμήμα τη σεζόν 2013-14. Την περίοδο 2014-15 έπαιξε στη Γ’ Εθνική με την ακαδημία Ρεθύμνου για να επιστρέψει στο Ηράκλειο (2015-17) και να πανηγυρίσει την πρώτη χρονιά την άνοδο από τη Β’ Εθνική και να αγωνιστεί στη συνέχεια πρώτη φορά στην Α2. Πέρυσι βρέθηκε ξανά στα παρκέ της Α2 για λογαριασμό του Αρκαδικού.

Καλωσορίζουμε τον Παντελή στην οικογένεια του Κόροιβου ΙΕΚ Σμαρνάκη και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με τη φανέλας της ομάδας μας!».