Παιχνίδια για όλα τα… γούστα!

Την ώρα που ο πρωτοπόρος ΚΑΟΔ θα δοκιμάζει τις… αντοχές του κόντρα στον Αμύντα, οι διώκτες του θα δίνουν σκληρές μάχες. Στην Ελευσίνα οι νεοφώτιστοι θα «κονταροχτυπηθούν» μεταξύ τους, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν τα ματς σε Ρέθυμνο και Τρίπολη, δίχως βέβαια να σημαίνει ότι υπολείπεται κάποιο απ’ τα άλλα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Ν. Ερυθραίας, 17:30)

Έπειτα από έξι αγωνιστικές ο Πανερυθραϊκός κερδίζει εύκολα τον τίτλο της ομάδας που της αρέσουν τα… θρίλερ. Ο λόγος; Με εξαίρεση το ματς με τον Πανελευσινιακό (ηττήθηκε με 53-64), τα υπόλοιπα 5 παιχνίδια του έχουν κριθεί με διαφορές από έναν έως πέντε πόντους! Από την άλλη, ο Κόροιβος μοιάζει πολύ αδύναμος μακριά από τη δική του έδρα, καθώς έχει απολογισμό 3 ήττες σε ισάριθμα ματς με 21 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Τρίπολης, 17:30)

Την κακή εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής θέλει να ξεχάσει ο Αρκαδικός, ο οποίος φιλοξενεί τους Ίκαρους Σερρών. Από την άλλη οι «κυανοκίτρινοι» θα παλέψουν για τη νίκη αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για ένα από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος.

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (ΔΚΓ Ρεθύμνου, 17:30)

Το παιχνίδι που προσελκύει τα περισσότερα βλέμματα. Το αήττητο εντός έδρας Ρέθυμνο υποδέχεται το Παγκράτι, την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ εκτός έδρας. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες των τελευταίων σουτ και δεν θέλουν να σκέφτονται να χάσουν δεύτερο παιχνίδι στη σειρά.

ΚΑΟΔ – ΑΜΥΝΤΑΣ (Κραχτίδη, 17:30)

Ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο. Ο ΚΑΟΔ θέλει να παραμείνει αλώβητος στην έδρα του, ενώ αντίθετα η ομάδα του Κώστα Σορώτου θα παλέψει για το πρώτο “διπλό” της χρονιάς, χωρίς τον Τάσο Μούκα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Περιβόλας, 17:30)

Με μία σημαντική απώλεια, αυτή του Αρη Κορωνίδη, ο Απόλλων Πάτρας φιλοξενεί τον Πιερικό Αρχέλαο σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Από την άλλη η ομάδα της Κατερίνης θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ (Λαγκαδά, 17:30)

Η έκπληξη του πρωταθλήματος είναι έως τώρα ο Ερμής Λαγκαδά, ο οποίος έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 4 νίκες σε 6 αγώνες και παραμένει αήττητος ως τώρα στην πιο… ζεστή έδρα της κατηγορίας. Στην αντίπερα όχθη, η Ολυμπιάδα δεν κατάφερε το περασμένο Σάββατο να εξαργυρώσει την εκτός έδρας νίκη στο Άργος, αφού γνώρισε τη συντριβή μέσα στην Πάτρα από τον Πανελευσινιακό και εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, σταθερά κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Άργους, 17:30)

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για την ΑΕΚ Άργους η οποία επιζητά το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα ύστερα από τέσσερις σερί ήττες απέναντι στην «πληγωμένη» Νήαρ Ηστ. Η ομάδα της Καισαριανής θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Φραγκίσκου Αμάτο.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ ( Β’ Ελευσίνας, 17:30)

Ντέρμπι νεοφώτιστων με τις ομάδες να αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, με τις δύο να προέρχονται από νίκη, ενώ στα ευχάριστα συγκαταλέγεται ότι και οι δύο σύλλογοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.