Δύσκολη δοκιμασία έχει τη 14η αγωνιστική, ο Πόλις καθώς θα βρεθεί στο Χαλάνδρι για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην  πρώτη δυάδα της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη το Χαλάνδρι χρειάζεται τη νίκη ώστε να απομακρυνθεί από τη ν «κόκκινη» ζώνη.

Ο… συγκάτοικος βαθμολογικά, Εθνικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιονίκη σε ένα ματς όπου η νίκη είναι αναγκαία. Από την άλλη,  η ομάδα της Αρχαίας Ολυμπίας θέλει πάση θυσία τους δύο βαθμούς, ώστε να συνεχίσει να ελπίζει για την παραμονή στην κατηγορία.

Δυναμικό παιχνίδι αναμένεται στο Αγρίνιο με τους γηπεδούχους να φιλοξενούν τη Ζάκυνθο. Η ΑΓΕΖ έπειτα από μία εβδομάδα… άδειας (αναβλήθηκε το παιχνίδι της την περασμένη αγωνιστική) θέλει να επιβάλει το παιχνίδι της και να πάρει το «διπλό» που θα τη διατηρήσει μακριά από τις τελευταίες θέσεις.

Το Κρανίδι μάχεται για την παραμονή του, απέναντι στον Κεραυνό. Οι σύλλογος του Αιγίου δεν έχει σκοπό να χαριστεί καθώς θέλει να ρεφάρει από την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής.

Η Νίκη Αμαρουσίου θέλει απέναντι στην Καλαμάτα 80 να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, αν και οι φιλοξενούμενοι δείχνουν αγωνιστική άνοδο Τέλος, το Γαλάτσι αντιμετωπίζει τον Ποσειδώνα Λουτρακίου σε ένα ματς όπου φαβορί είναι οι γηπεδούχοι.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Νίκη Αμαρουσίου – Καλαμάτα 80 (ΚΓ Κοκκινιάς, 17:00)
Κρανίδι – Κεραυνός Αιγίου (Ερμιόνης, 17:00)
Γαλάτσι – Ποσειδώνας Λουτρακίδου (Γαλατσίου, 17:00)
Ολυμπιονίκης – Εθνικός (Αρχαίας Ολυμπίας, 17:00)
Αγρίνιο – Ζάκυνθος (ΔΑΚ Αγρινίου, 11:30)
Χαλάνδρι – Πόλις (Ν. Πέρκιζας, 17:00)