Πανάρας: «Να είμαστε αποφασιστικοί»

Η έλλειψη άγχους ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του σαββατιάτικού αγώνα του Πιερικού Αρχέλαου στο Αργος. Ο Δημήτρης Γαλάνης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ τονίζοντας όμως πως για μια καλή συνέχεια χρειάζεται καλή προπόνηση.

«Στο Άργος κάναμε ένα παιχνίδι  στο οποίο θέλαμε και λίγο να αποσυμπιέσουμε την ομάδα, καθώς για μήνες παίζουμε με πίεση. Τώρα προπόνηση και συγκέντρωση στο Λαύριο. Για να φτάσουμε στο οποιοδήποτε αποτέλεσμα, πρωταρχικός στόχος είναι η καλή προπόνηση».

Με τη σειρά του ο Θόδωρος Πανάρας ανέφερε: «Ήταν ένας αγώνας που ήμασταν υποχρεωμένοι να τον κερδίσουμε και είχαμε αντίπαλο μια ομάδα που δεν έχει καμία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν έπρεπε να στραβοπατήσουμε. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι γιατί απέναντί μας είχαμε μία ομάδα με λίγους παίκτες και δυστυχώς σε τέτοιες αναμετρήσεις δεν μπορείς να αποδώσεις όπως πραγματικά θέλεις. Τώρα έχουμε το Λαύριο και πρέπει να είμαστε πολύ αποφασιστικοί, όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε τις ελπίδες για την παραμονή».