Παναγάκης: «Ζητάμε… εκδίκηση»

Χωρίς προβλήματα ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Φλόγα κυνηγώντας τη ρεβάνς του πρώτου γύρου (70-64). Για την επερχόμενη αναμέτρηση μίλησε στην  στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Σάκης Παναγάκης τονίζοντας πως αυτό που ζητά η ομάδα είναι «εκδίκηση».

«Είναι από τα παιχνίδια που θέλουμε πολύ την νίκη. Μας πείραξε ο τρόπος που χάσαμε στον Εύοσμο στον πρώτο γύρο και ζητάμε.. εκδίκηση. Είναι από τα παιχνίδια που περιμένουμε πως και πως για να παίξουμε και να φύγουμε νικητές. Άλλωστε έχουμε κάνει λίγες ήττες και μας δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουμε τη ρεβάνς».

Ο στόχος των Κρητικών είναι υψηλός και ο 27χρονος πλέι μέικερ  εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο θα βγουν πρωταθλητές της κατηγορίας: «Θεωρώ την πορεία μας στο πρωτάθλημα επιτυχημένη. Είμαστε πρώτοι, σε θέσεις ανόδου και αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, νομίζω άτι έτσι θα τελειώσουμε. Θα  κερδίσουμε με το σπαθί μας την άνοδο στην Α2, αν κι εγώ πιστεύω ότι θα είμαστε οι πρωταθλητές της κατηγορίας».

Στη συνέχεια ο παίκτης του ΟΦΗ εξέφρασε το παράπονό του για το ότι οι φίλαθλοι δεν στηρίζουν όσο θα έπρεπε την ομάδα: «Θεωρώ ότι ο κόσμος αδικεί την ομάδα. Η ποδοσφαιρική είναι τρίτη κι έχει απλόχερα την στήριξη, ενώ εμείς είμαστε οι πρώτοι. Νομίζω ότι και δυο ομάδες, χρειαζόμαστε την βοήθειά τους. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα είναι δίπλα μας, καθώς το ποδόσφαιρο αγωνίζεται δυο ώρες πριν από εμάς και κατόπιν θα έρθει στο ΒΑΚ».