Παναγιωταράς: «Να εμφανιστούμε έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά»

Την ομάδα του Ψυχικού θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΑΣΕ Δούκα, με την ομάδα να παραμένει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αναζητά νίκες για να μπορέσει να πάρει «βαθιά ανάσα» και να ξεκολλήσει από αυτή.

Το έργο των «μπλε» είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς το Ψυχικό είναι μια ομάδα με ποιοτικό ρόστερ ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη  να παλέψουν μέχρι τέλους για τη νίκη.

Ο πλέι μέικερ του Δούκα, Σπύρος Παναγιωταράς αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι τόνισε ότι άπαντες θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι για να μπορέσουν να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί: «Καλούμαστε μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα να παίξουμε έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα, και να εμφανιστούμε έτοιμοι τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία, παρά το ποιοτικό της ρόστερ, προέρχεται από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Αναμένεται συνεπώς να προσεγγίσει το παιχνίδι σαν τελικό, κάτι το οποίο ισχύει και για εμάς που δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πρέπει να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».