Πανελευσινιακός: Προχωράει με Βούλγαρη

Ο Πανελευσινιακός δεν αλλάζει φιλοσοφία. Οι “σταχυοφόροι” θα πορευτούν και την επόμενη χρονιά με τον Νίκο Βούλγαρη στον πάγκο, ανακοινώνοντας σήμερα (18/5) την ανανέωση του 44χρονου προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Βούλγαρη για την επόμενη σεζόν. Αυτή η ανανέωση προέρχεται μετά από μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα, κατά την οποία ζήσαμε σπουδαίες και αξιομνημόνευτες στιγμές, αλλά και έπειτα από την κοινή διάθεση για την επίτευξη μεγαλύτερων στόχων.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, η ομάδα σημείωσε εντυπωσιακή πρόοδο, παίζοντας σύγχρονο και θεαματικό μπάσκετ, φτάνοντας μέχρι τα play off ανόδου στην Α2, ενώ το υπό την καθοδήγησή του αναπτυξιακό τμήμα Under 23 ανέβηκε από τη Γ’ στη Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ με την ίδια μπασκετική φιλοσοφία.

Όλα αυτά με πίστη στις αρχές της ομάδας, με συγκερασμό εμπειρίας και νέου αίματος στο ρόστερ, με ανάπτυξη στο έπακρο του ταλέντου και των δυνατοτήτων του κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Ευχόμαστε στον προπονητή μας καλή επιτυχία και μέσα από σκληρή δουλειά να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και τη νέα χρονιά για καινούργιες κορυφές».