Πανούλιας: «Αφιερωμένη…»

Τυχερή στάθηκε όπως φάνηκε η 13 αγωνιστική για τον Μίλωνα, ο οποίος έκανε το αδύνατο δυνατό, καταφέρνοντας να σπάσει το απόλυτο σερί της πρωτοπόρου ΚΑΠ υποχρεώνοντας την στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Πανούλιας μίλησε μετά τον αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα του sepk για το παιχνίδι και ιδιαίτερα για την ομάδα του. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, καθώς και τις αλλαγές που θα μπορούσαν να το κάνουν πιο εποικοδομητικό.

Αναλυτικά:

«Βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Αυτός που μας λείπει είναι ο Καραχοντζίτης που τραυματίστηκε σοβαρά και χάνει την υπόλοιπη σεζόν. Το ρόστερ μας είναι αρκετά ισορροπημένο και διαθέτει σημαντικές λύσεις, με πολύ δυνατούς ψηλούς και δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να κρύψουμε τα μειονεκτήματα του καθενός και να αξιοποιούμε στο έπακρο τα πλεονεκτήματά του.

Όσον αφορά το γεγονός πως πέφτουν επτά ομάδες, μπορεί να θεωρηθεί πως κάνει το πρωτάθλημα συναρπαστικό. Για μένα, όμως το κάνει… καρμανιόλα. Αυτό δεν βοηθάει να αναπτυχθούν νέα ταλέντα, καθώς οι ομάδες παίζουν αναγκαστικά με το άγχος του υποβιβασμού. Σε κατηγορίες όπως η Γ’ και η Β’ Εθνική, δεν είναι καλό να πέφτει το 50% των ομάδων. Αντίθετα, θα έπρεπε να καλλιεργούσαν την παραγωγική διαδικασία, κάτι που δεν είναι και τόσο εφικτό με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Η Αγία Παρασκευή είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και άξια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Το μεταξύ μας παιχνίδι ήταν εξαιρετικά ποιοτικό. Παίξαμε καλά στο inside game, όπου είχαμε υπεροχή και δεν μπορούσαν να μας αντιμετωπίσουν. Η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος και τα κρίσιμα τρίποντα του Βλαβιανού και του Βουρλίτη έγειραν την πλάστιγγα υπέρ μας. Γενικά είχαμε καλή απόδοση. Για παράδειγμα Μπένος είχε 9/9 δίποντα. Η αντίπαλη άμυνα θεώρησε πως ο Μέντζος δεν θα σκόραρε και την “τιμώρησε” με 11 πόντους.

Κλείνοντας, θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον Κώστα (σ.σ. Καραχοντζίτη). Ανεξάρτητα από τις δύο καλές εμφανίσεις που είχαμε, μας λείπει από το ροτέισον. Το πρωτάθλημα θέλει προσοχή μέχρι το τέλος. Κάθε φορά που παίζουμε θέλουμε να έχουμε αυτοσυγκέντρωση, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί μέχρι στιγμής».