Πανούλιας: “Ντροπή για το μπάσκετ της κατηγορίας”

Η ήττα στο Αίγιο από τον Κεραυνό (78-73) ναι μεν δεν ήταν και το πιο ευχάριστο για τον Μίλωνα, όμως αυτό που εξόργισε περισσότερο τους «πράσινους» ήταν η αντιμετώπιση που είχαν από την διαιτησία των κ.κ. Σαλαβού και Πρωτούλη.

Μάλιστα για τα όσα συνέβησαν στο Αίγιο, μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Μίλωνα Τάκης Πανούλιας, ο οποίος αποβλήθηκε στο τέλος του γ’ δεκαλέπτου με δύο τεχνικές ποινές, τόνισε:

«Αυτά που συνέβησαν από πλευράς διαιτησίας ήταν ντροπή για το μπάσκετ τη κατηγορίας. Εμείς είμαστε επαγγελματίες, κάνουμε μία δουλειά και προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα, όπως και τα παιδιά που Κεραυνού, που δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους. Αλλά οι διαιτητές αυτοί με την συμπεριφορά τους χάλασαν το παιχνίδι και κυρίως κινδύνεψαν οι υγείες των αθλητών. Εμείς έχουμε τέσσερις τραυματίες από το παιχνίδι. Τι θα κάνουμε την επόμενη εβδομάδα; Για μένα είναι απαράδεκτο και το κλείνω εκεί για να μην κάτι παραπάνω που θα είναι άσχημο. Συγχαρητήρια στον Κεραυνό, αλλά από εκεί και πέρα πιστεύω ότι αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν οι διαιτητές. Κρίμα γιατί έπαιζαν δύο από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, που μπορούν να αποδώσουν καλό μπάσκετ».