Παντού αμφίρροπα ματς

Ακόμα μία αγωνιστική (8η) γεμάτη αμφίρροπες αναμετρήσεις.  Τρίπολη, Λαγκαδάς και Κηφισιά φιλοξενούν τα παιχνίδια της αγωνιστικής. Από εκεί και μετά σημαντικούς αγώνες δίνουν η Δόξα αλλά και ο Αμύντας καθώς και οι δύο θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (ΔΑΚ Λευκάδας, 17:00)

Ενα παιχνίδι που αναμένεται αρκετά δυναμικό. Να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα θέλει η Δόξα. Η ομάδα της Λευκάδας θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το έργο του Πανερυθραϊκού αναμένεται δύσκολο, αν και η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή έχει αποδείξει ότι δεν αποτελεί εύκολος αντίπαλος.

ΛΑΥΡΙΟ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Λαυρίου, 17:00)

Μπορεί οι δύο βαθμοί να ήρθαν την περασμένη αγωνιστική αλλά η εμφάνιση δεν ήταν και ότι καλύτερο. Στο Λαύριο εκτός του ότι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες, επιθυμούν και μία πολύ καλή παρουσία. Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί η ομάδα του Χρήστου Σερέλη. Από την άλλη στο Παγκράτι, το οποίο θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, θέλει να κάνει τη διαφορά και να κατακτήσουν το πρώτο τους «διπλό».

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ – ΟΦΗ (ΔΑΚ Αργους, 17:00)

Το Αργος μοιάζει το… θύμα της κατηγορίας αν και την περασμένη αγωνιστική έδειξε να ανταπεξέρχεται. Ο ΟΦΗ με νέο προπονητή, τον Κρις Χουχγάζ, αναζητά το… πρόσωπο που δεν είχε τις τελευταίες αγωνιστικές (γι΄ αυτό και οι δύο σερί ήττες).

ΑΕΚ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ( 3ο ΚΓ Ανω Λιοσίων, 17:00)

Το ηθικό μπορεί να είναι ανεβασμένο στην ΑΕΚ, αλλά η άδεια Ζωφριά δεν της επιτρέπει πολλές χαρές. Με… φόρα από την  Κρήτη και το Νοέα στο ρόστερ η «Ενωση» θα παλέψει για την πέμπτη σερί νίκη και να σκαρφαλώσει στα υψηλότερα… πατώματα. Ο αλλαγμένος, εδώ και δύο αγωνιστικές, Πιερικός θα επιδιώξει να κατακτήσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Λαγκαδά, 17:00)

Δύσκολη έξοδος για τον Απόλλωνα. Οι «μελανόλευκοι» που θα έχουν στη διάθεση τους τον Κρόλο καλούνται να υπερασπιστούν την κορυφή απέναντι σε μια δυναμική ομάδα και μια δυνατή έδρα. Η… απειλή Σάββας Ηλιάδης καραδοκεί και ο Ερμής θα επιδιώξει έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων του θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες.

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΠΕΡΑΜΑ (Δάφνης , 17:00)

Οι συνεχόμενες ήττες είναι πολλές (έξι τον αριθμό),  ενώ πολλές από αυτές έχουν κριθεί τα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Αμύντας θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να σκαρφαλώσει σιγά σιγά στις υψηλότερες θέσεις του πίνακα.  Το Πέραμα για μία ακόμα φορά θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη και να αποδράσει με το «διπλό», ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται πως ο Ντίνος Καλαμπάκος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ ( Ν. Κηφισιάς, 17:00)

Ένα από τα πολύ καλά παιχνίδια της αγωνιστικής. Η… πληγωμένη από προβλήματα Κηφισιά φιλοξενεί τους Ικάρους σε ένα παιχνίδι που θα επιδιώξει της πιο σπουδαία νίκη της. Το ευχάριστο είναι η παρουσία του Διαμαντόπολου, ενώ στην αντίπερα όχθη αυτή του Μαργαρίτη.  Οι Σερραίοι θα επιδιώξουν να πιάσουν υψηλή απόδοση καθώς χρειάζονται τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ( Τρίπολης, 17:00)

Αλλό ένα ντέρμπι. Εχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους οι Αρκάδες θα παλέψουν για μια μεγάλη νίκη, άλλωστε έχουν αποδείξει πως είναι άκρως ανταγωνιστικοί. Όμως όταν έχεις έναν αντίπαλο όπως είναι ο Πανελευσινιακός δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Η ομάδα της Ελευσίνας διανύει μία καλή αγωνιστικά περίοδο, ενώ δείχνει να μην το επηρεάζουν τα προβλήματα (Μαναβόπουλος).