Παπαδάκης: «Η ομάδα θα ανακάμψει»

 Η ήττα εξέπληξε ακόμα και τους ίδιους… όμως δυσάρεστα.  Ο Αρκαδικός μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες και η τελευταία από τον Ερμή Λαγκαδά «έτσουξε» λιγάκι παραπάνω. Ο αρχηγός της ομάδας Μύρων Παπαδάκης, μέσω του προσωπικού του blog υποσχέθηκε πως θα ανακάμψουν άμεσα, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες:

«Kαλησπέρα… Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το Σάββατο στο παιχνiδι με τον Ερμή Λαγκαδά.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα στην Τρίπολη με κακή εμφάνιση για την ομάδα μας σε ένα πολύ κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ακόμα πιο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Ερυθραία, όπου πρέπει να φτάσουμε στη νίκη πάση θυσία, έτσι ώστε να πάρουμε πίσω αυτό που χάσαμε τις τελευταίες αγωνιστικές και να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι, εκεί που αξίζει να είναι. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον κόσμο της Τρίπολης, που για ακόμη μια φορά έδωσε βροντερό “παρών” στο ματς του Σαββάτου δείχνοντας για ακόμη μια φορά τη στήριξη που παρέχει στον Αρκαδικό.

Επίσης, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη που δεν καταφέραμε να τους ικανοποιήσουμε παίρνοντας τη νίκη. Όμως, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και θέλω να είσαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα ανακάμψει και πολύ γρήγορα θα επανέλθει στις νίκες και στις πολύ καλές εμφανίσεις».