Παπαδάκης: «Να μπούμε δυνατά στο Λαύριο»

Το… καλό του πρόσωπο παρουσίασε ο Αρκαδικός μπροστά στους φιλάθλους του απέναντι στην ΑΕΚ Αργους καθώς συνδύασε νίκη με καλή εμφάνιση. Ο Μύρωνας Παπαδάκης ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του συμβάλλοντας έτσι στην καλή εικόνα των Αρκάδων. Ο 23χρονος γκαρντ σε δηλώσεις αναφέρθηκε στη  νίκη αυτή, στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το διό του μήνυμα στους φιλάθλους.

«Να περιμένετε από τον Αρκαδικό μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι του Αρκαδικού κινήθηκαν και αν την τελευταία στιγμή λόγω των δύσκολων οικονομικά εποχών που διανύουμε, αστραπιαία και πήραν κάποιους πολύ έμπειρους παίκτες με χρόνια παρουσίας στην Α2. Σε συνδυασμό με νεαρά και ταλαντούχα παιδιά. Μπορούμε πιστεύω να κάνουμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο. Να δουλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να μπορούμε να χτυπήσουμε κάθε αντίπαλο, είτε στην έδρα μας, είτε εκτός και πιστεύω ότι και με λίγο πίστωση χρόνου να δώσουμε περισσότερο, καθώς ακόμη είμαστε νέα ομάδα και δεν έχουμε κάνει πολύ καιρό προπονήσεις. Πιστεύω να πάμε καλά», δήλωσε αρχικά ο νεαρός γκαρντ και συνέχισε αναφέροντας τους στόχους της ομάδας

« Όσον αφορά στόχους δεν μπορώ να θέσω κάποιο συγκεκριμένο. Πιστεύω ότι Αρκαδικός έχει πάντα στόχο να κάνει πρωταθλητισμό, να παλεύει όλα τα παιχνίδια και να στοχεύει όσο ψηλότερα μπορεί. Αυτό θα φανεί μέσα από τα παιχνίδια, γιατί υπάρχουν πολλές και καλές ομάδες στην Α2 φέτος».

Σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχηγός των Αρκάδων δήλωσε: «Πιστεύω όπως είπαμε με τα παιδιά και τον κόουτς ότι αυτή η εβδομάδα είναι σαν να ξεκινάμε. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ το αφήσαμε πίσω, δεν ήμασταν ούτε καλά προετοιμασμένοι ομαδικά, ούτε είχαμε προπονηθεί αρκετά. Είχαμε πει ότι είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε με νίκη στην έδρα μας με το Άργος, που μπορεί να μην είναι τόσο δυνατή όσο πέρυσι, αλλά έχει παιδιά που παλεύουν το ματς και να μπορέσουμε να περάσουμε κάποια πράγματα ώστε να βελτιωνόμαστε όσο το δυνατό καλύτερα για να μπορούμε να πηγαίνουμε στα πιο δυνατά παιχνίδια, όπως είναι αυτό με το Λαύριο.

Και μόνο το Λαύριο σαν ομάδα κάθε χρόνο είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και πολύ ανταγωνιστική, πόσο μάλλον μέσα στην έδρα της. Πόσο μάλλον τώρα που ξέρουμε ότι κέρδισε μέσα στη Νέα Κηφισιά, νίκη που δίνει μεγάλη ώθηση και πιστεύουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ντέρμπι μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι θα πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή. Έχουμε στόχους μέσα στο γήπεδο και θα κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα όπως θα μας πει ο κόουτς και πιστεύω να χτυπήσουμε το ματς μέχρι την τελευταία στιγμή».

Τέλος, ο Μύρωνας Παπαδάκης δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους: «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που απαρτίζουν τον Αρκαδικό και όχι μόνο οι παίκτες, πόσο μάλλον η διοίκηση είναι γνωστοί σε όλη την πόλη, είναι πολύ καλοί άνθρωποι και κάνουν αυτό που αγαπάνε, χωρίς να έχουν κανένα κέρδος. Προσπαθούν να δίνουν χαρά και στην πόλη και όχι μόνο στον εαυτό τους και πιστεύω ότι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν με βάση τα σημερινές οικονομικές συγκυρίες, για να έχουν μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Να μπορεί ο κόσμος να συνδυάσει και θέαμα και διασκέδαση και να μπορούν να έρχονται τα παιδιά στο γήπεδο και να δουν και να κερδίσουν παραστάσεις από τους μεγαλύτερους. Πιστεύω ότι ο κόσμος τρίτο χρόνο που είμαι εδώ, έχει ανταποκριθεί πλήρως και πιστεύω ότι θα κάνει το ίδιο και φέτος, γιατί πιστεύω ότι η ομάδα χωρίς τον κόσμο της Τρίπολης, δεν μπορεί να υπάρξει και πιστεύω ότι είναι το δυνατό «ατού» του Αρκαδικού».