Παπαδάτος: «Οι νίκες στα ντέρμπι είναι κυρίως για τους παίκτες»

Το Παλαιό Φάληρο έκαμψε την αντίσταση του Ληξουρίου στην παράταση, φτάνοντας τα εννέα ροζ φύλλα. Ο Αλέξης Παπαδάτος στις δηλώσεις του για το παιχνίδι σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδα του.

«Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του, με σκληρές άμυνες και άγχος στο επιθετικό κομμάτι, κυρίως από εμάς που παίζαμε στην έδρα μας και χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ από παιδιά τα οποία είναι σουτέρ. Κρατήσαμε όμως χαμηλά στο σκορ την ομάδα του Ληξούρι, που είναι μια φύσει επιθετική ομάδα.

Συγχαρητήρια για τη νίκη, γιατί είναι κυρίως μια ψυχολογική νίκη με την έννοια του ότι κερδίσαμε το φαβορί του πρωταθλήματος. Κάθε νίκη μετράει για δύο πόντους. Εύχομαι και το Ληξούρι να εκπληρώσει τους στόχους του, γιατί μην ξεχνάμε πως για εμένα είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα μου. Οι νίκες στα ντέρμπι είναι κυρίως για τους παίκτες, για να καταλάβουν την αξία τους.

Θεωρώ πως είμαστε μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και τα ντέρμπι εκτονώνουν τους ίδιους κυρίως και καταλαβαίνουν πως είναι μια καλή ομάδα και μια καλή παρέα. Γι’ αυτό έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα. Είναι και στην έδρα μας, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο σημαντικό. Τα καταφέραμε και πάμε παρακάτω. Είμαστε στο 7-1 αυτή τη στιγμή και εύχομαι να μείνει για πολύ καιρό το 1».