Παπαδημητρίου: «Είπαμε θα υπερβάλλουμε εαυτό και το κάναμε»

 Τα Τρίκαλα «έσπασαν» το αήττητο του Σπάρτακου Ιωαννίνων, σημειώνοντας παράλληλα την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του. Ο προπονητής των Τρικάλων, Ηλίας Παπαδημητρίου, με αφορμή τη νίκη της ομάδας του μίλησε στο ΕΟΚ webradio, σχολιάζοντας το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο του συλλόγου. 

Στο «σπάσιμο» του αήττητου του Σπάρτακου: «Είναι κάτι το οποίο το «χρωστούσαμε», γιατί στο πρώτο ματς στα Γιάννενα πήγαμε με πολλά προβλήματα και το χάσαμε στην παράταση, ενώ προηγούμασταν για 39 λεπτά. Είχαμε πει ότι όταν θα ξαναπαίξουμε με τον Σπάρτακο θα υπερβάλλουμε εαυτό και το κάναμε».

Στο στόχο του Α.Ο. Τρικάλων: «Ο στόχος της ομάδας ήταν για να βγούμε στη Γ’ Εθνική, γιατί η ομάδα «στήθηκε» για να είναι στο τοπικό. Τελευταία στιγμή με τις αναδιαρθρώσεις βρέθηκε στη Γ’ Εθνική. Η εντολή της διοίκησης ήταν να πάμε αναγνωριστικά αυτήν τη χρονιά και να «χτίσουμε» την ομάδα βήμα-βήμα. Η χρονιά για εμάς είναι επιτυχημένη, είτε βγούμε 2οι, είτε 3οι, γιατί η ομάδα ήταν να είναι Γ’ Εθνική. Η ομάδα θέλει να «χτίζει» βήμα-βήμα, οπότε του χρόνου θα σκεφτεί η διοίκηση τι θέλει να κάνει. Πάντως θέλουμε να «χτίσουμε» πάνω στην ομάδα, είναι η ομάδα της πόλης. Υπάρχουν βέβαια 2 ομάδες στην παραπάνω κατηγορία από τη δική μας, αλλά η διοίκηση θέλει να δημιουργήσει το brandname της πόλης βήμα-βήμα».

Στον κόσμο: «Με το 10% δε μπορούσαμε να δούμε κόσμο κι αυτό είναι πολύ κακό για τις ομάδες. Δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα, όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Τώρα που αρχίζει να «ανοίγει» η χωρητικότητα στα γήπεδα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, γιατί ο κόσμος είναι πάντα αρωγός στις νίκες και δίνει ώθηση στις ομάδες».