Παπαδόπουλος Αβραάμ: «Το πιστέψαμε»

Το buzzer beater στο παιχνίδι με τους Διόσκουρους έφερε τον Αργοναύτη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος λύτρωσε την ομάδα της Καλαμαριάς χαρίζοντας ένα σπουδαίο «διπλό», το οποίο δίνει αβαντάζ σε σχέση με την παραμονή.

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Διόσκουρων σχολιάζοντας την εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά:

-Η επάνοδός σου στην πόλη στέφθηκε με επιτυχία για το σωματείο σου θέλεις να πεις δύο λόγια για τον αγώνα;

«Η ομάδα μου ήταν πολύ καλή βρισκόμασταν σε κακή ψυχολογία γιατί την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε ένα δικό μας ματς όπως και οι Διόσκουροι και βρισκόμασταν και οι δύο με την πλάτη στον τοίχο. Το πιστέψαμε ήρθαμε για να κερδίσουμε και όλα τα παιδιά έπαιξαν με την καρδιά τους και το καταφέραμε».

– Πως βλέπετε την συνέχεια και για τις 2 ομάδες;

«Για την ομάδα μου το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό γιατί οι Διόσκουροι ήταν διεκδικητές και τώρα έχουμε δύο νίκες απέναντί τους σε περίπτωση ισοβαθμίας. Εμείς έχουμε χάσει από τον Ηρακλή Κοζάνης και είμαστε πίσω από αυτούς.

Οι Διόσκουροι πλέον πολύ δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι καλύτερο και σίγουρα δεν είναι στο χέρι τους, υπάρχει πάντα η δεύτερη θέση όμως. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και οι αγώνες κρίνονται στον πόντο όπως βλέπετε επομένως όλα μπορούν να γίνουν».