Παπαδόπουλος: «Δύσκολο παιχνίδι με ιδιαιτερότητες»

papadopoulos-avraamΗ πρώτη σπουδαία στιγμή για φέτος για την ΑΕΛ φτάνει!Οι λαρισινοί φιλοξενούν αύριο (8/10) τον Αμύντα, για την 1η αγωνιστική και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τη φετινή προσπάθεια! Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος και στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΛ.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος τονίζει για την αυριανή αναμέτρηση: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι δύσκολο με αρκετές ιδιαιτερότητες. Από τη μία είναι η πρεμιέρα, και από την άλλη ο αντίπαλος, με τον οποίο είμαστε αγωνιστικά γνωστοί από την περασμένη σεζόν. Είναι μία ομάδα «σκληρή», με μεγάλη ομοιογένεια και εμπειρία. Εμείς προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό το παιχνίδι με προσήλωση στο πλάνο μας όλη την περασμένη εβδομάδα. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, ήρεμοι, έτσι ώστε να πάμε το παιχνίδι στα στοιχεία που είμαστε καλύτεροι και να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικότητα όλες τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Και αν θέλουμε το κάτι παραπάνω, αυτό μόνο οι φίλαθλοί μας μπορούν να μας το δώσουν»!

Για τον Κώστα Σαριμπαλίδη, που είναι εκ των αρχηγών της ΑΕΛ φέτος, τα πράγματα δεν είναι διαφορετικά: «Είναι η στιγμή που όλοι περιμέναμε και προετοιμαζόμασταν! Έφτασε! Και για εμάς μέσα από το παρκέ, και για όσους τρέχουν γύρω από την ομάδα! Έχουμε δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία και πιστεύουμε πως η ομάδα μας θα έχει πολλές δυνατότητες! Και θα μπορούμε να τα καταφέρουμε εφόσον ο κόσμος αγκαλιάσει την προσπάθειά μας στη νέα πρόκληση της Α2. Για την ΑΕΛ! Για τη Λάρισα»!