Παπαδόπουλος :«Ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι»

ael_papadopoulosΜε την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται σήμερα, ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για την αυριανή αναμέτρηση (19/11, 17:00) με αντίπαλο τον Πανιώνιο με όλους τους παίκτες να είναι στην αποστολή.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επισημαίνει για την αυριανή αναμέτρηση: «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι με τον αήττητο του πρωταθλήματος. θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, έτσι ώστε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι του Πανιωνίου, το οποίο στηρίζεται στη δύναμη και στην υπομονή. Θα χρειαστούμε ηρεμία, αποφασιστικότητα και το γήπεδο γεμάτο έτσι ώστε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη.

Την ίδια στιγμή που η ΑΕΛ θα κάνει το παν για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, οι φίλαθλοι καλούνται να γεμίσουν τα καλάθια των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, που θα βρίσκονται στην είσοδο του κλειστού της Νεάπολης με τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες με αυξημένες ανάγκες μέσω του Δωρητηρίου Τροφίμων των εθελοντών. Όπως επισημαίνουν άλλωστε οι Ενεργοί Πολίτες: «Σ’ αυτόν τον αγώνα, ο μεγάλος νικητής θα είναι η Ανθρωπιά και η Αλληλεγγύη»!