Παπαδόπουλος: «Ιδιαίτερο παιχνίδι»

Mε απογευματινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο κλειστό της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα.

Για τον αυριανό αγώνα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναφέρει: «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με μία από την καλύτερες και την πιο έμπειρη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής διαθέτει πολύ έμπειρους, ικανούς παίκτες και προπονητή, οι οποιοι προσαρμόζονται εύκολα σε οποιαδήποτε συνθήκη παιχνιδιού. Θεωρούμε ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, δυνατοί και επιθετικοί, έτσι ώστε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Έχουμε δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία θεωρούμε ότι θα κρίνουν την αναμέτρηση και είμαστε απόλυτα έτοιμοι, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά για το αυριανό παιχνίδι. Εξάλλου περιμένουμε με πολλή χαρά να αντιμετωπίσουμε καλούς φίλους στο παρκέ, οι οποίοι έχουν διαγράψει μεγάλη πορεία στο μπάσκετ».

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Τσούτσος σημειώνει: «Μετά από δύο θετικά αποτελέσματα, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ηρακλής έχει δείξει ότι διαθέτει ένα δυνατό και ποιοτικό σύνολο που μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Για μας είναι ένα σημαντικό ντέρμπι και θα πρέπει να δώσουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του κόσμου. Χωρίς τους φιλάθλους στο πλευρό μας μαζικά δεν έχουμε ένα μεγάλο μέρος της ώθησης που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Στο πλαίσιο της αυριανής αναμέτρησης εξάλλου η ομάδα μας θα βραβεύσει τόσο τον προπονητή του Ηρακλή, Βαγγέλη Αλεξανδρή, όσο και τους παίκτες, Βασίλη Αγγελακόπουλο και Κώστα Τότσιο, για την προσφορά τους στο λαρισαϊκό μπάσκετ και το άθλημα εν γένει.