Παπαδόπουλος: «Μας… κυνηγούν οι ήττες από Αγία Παρασκευή και Δούκα»

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος έκανε την περασμένη Κυριακή την πιο παραγωγική εμφάνισή του με τη φανέλα του Ηρακλείου, βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη επί της Αναγέννησης και σήμερα μίλησε για όλα αυτά στο ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2». Ο σέντερ του Ηρακλείου μίλησε επίσης για το επίπεδο της Β’ Εθνικής, το στόχο της ανόδου, τα οικονομικά προβλήματα της κρητικής ομάδας αλλά και τα επόμενα (εντός έδρας) παιχνίδια με Αιγάλεω και Νίκη Βόλου, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο της πόλης…

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος μίλησε:

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και το στόχο της:

«Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Κοιτάμε την τρίτη θέση και στοχεύουμε σε ένα θετικό σερί στα επόμενα ματς. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Μας κυνηγάει ακόμα η ήττα από την Αγία Παρασκευή αλλά και τον Δούκα. Στην αρχή λέγαμε ότι για να ανέβεις χρειάζονται 21 νίκες. Τώρα ο πήχης έπεσε και με 20 νίκες ίσως ανέβεις, αν και κανείς δεν ξέρει γιατί το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο. Τώρα έχουμε 15 νίκες και μένουν ακόμα επτά κρίσιμα ματς. Αν δεν ανέβουμε κατ’ ευθείαν θέλουμε ένα καλό πλασάρισμα».

Για το ματς με τη Φλόγα που με 24 πόντους που πέτυχε ήταν ο εκ των πρωταγωνιστών:

«Η Φλόγα είναι έμπειρη ομάδα. Παλαιότερα ήταν πιο ακόμα πιο καλή. Έχει αποδυναμωθεί αλλά παραμένει ανταγωνιστική. Της βγήκαν τα σουτ όμως τελικά εμείς πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη και δεν έχει σημασία πόσους πόντους έβαλε ο καθένας μας».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής:

«Είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα με πολλές ισοδύναμες και δυνατές ομάδες. Απ’ ότι συνέβη τα περασμένα χρόνια ανεβαίνουν κατηγορία και άλλες ομάδες οπότε όσο πιο ψηλά τερματίσουμε τόσο καλύτερα αν και θέλουμε την τρίτη θέση. Ο Αίολος Τρικάλων έχει ομάδα Α2 και έχει ξεχωρίσει φυσιολογικά. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια το επίπεδο των ομάδων έχει ανέβει και κάθε αγωνιστική έχει ντέρμπι και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα».

Για τα επόμενα δύο εντός έδρας σερί ματς του Ηρακλείου με Αιγάλεω και Νίκη Βόλου στο Λίντο:

«Θέλουμε να κάνουμε ένα σερί νικών. Μπορούμε την άνοδο και έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε και αυτά τα δύο ματς. Το Αιγάλεω έχει καλή ομάδα και δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε και στον πρώτο γύρο είχαμε πάρει μία δύσκολη νίκη με καλάθι του Χαρίση στο τέλος. Με τη Νίκη Βόλου ψάχνουμε και τη διαφορά αφού είχαμε χάσει με εννέα πόντους σε ένα ματς που είχαν γίνει τα έκτροπα στον Βόλο».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου στην ομάδα:

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Περιμένουμε αρκετούς φιλάθλους το Σάββατο με το Αιγάλεω και περισσότερους με τη Νίκη Βόλου για τους λόγους που προανέφερα καθώς αναμένεται ξεσηκωμός. Θέλουμε να μας ενισχύσει. Το Ηράκλειο είναι μία ιστορική ομάδα με μπασκετικό κοινό και έχει ανάγκη τον κόσμο του. Θέλουμε την άνοδο και στοχεύουμε στα θετικά αποτελέσματα. Ας ελπίσουμε στα κρίσιμα ματς που έρχονται να έρθει περισσότερος κόσμος».

Για τα οικονομικά προβλήματα την φετινή χρονιά:

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο οικονομικό κομμάτι. Θα ήθελα να μιλήσω μόνο για το αγωνιστικό. Γίνονται κάποιες συζητήσεις αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είναι γνωστό το γενικό οικονομικό πρόβλημα της χώρας μας».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ομάδα:

«Είμαι ικανοποιημένος. Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και είμαστε καλά. Θα ήθελα να πάρω μαζί της την άνοδο αφού έχω τρεις ανόδους και με προηγούμενες ομάδες μου (Ηλυσιακό, Πανερυθραϊκό και Κηφισιά)».

Πηγή: athleticradio.gr