Παπαδόπουλος: «Μεγάλο μάθημα και πιο πολύ για εμένα»

Η ΑΕΛ γνώρισε βαριά ήττα από τον Χολαργό, πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Ο αντίπαλος κατάφερε να παίξει με το μυαλό των αντιπάλων καταφέρνοντας να μπλοκάρει τους «βυσσινί» κάτι που ανέφερε και ο  Αβραάμ Παπαδόπουλος μιλώντας αμέσως μετά τον αγώνα, ενώ παράλληλα σχολίασε την απόδοση της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως πρόκειται για ένα μεγάλο μάθημα για όλους.

«Κάποιοι θα πουν ότι το παιχνίδι δεν χρίζει κριτικής, αλλά εγώ δεν θα συμφωνήσω. Ολα τα παιχνίδια διακρούν 40 λεπτά. Κάτι το οποίο προσπάθησα να περάσω στους παίκτες αλλά δεν τα καταφέραμε, είναι ότι τα πέντε πρώτα λεπτά θα ήταν και τα πιο σημαντικά . Είναι τέτοια η δομή της ομάδας με την έλευση του Κουφού και η στόχευση του παιχνιδιού τους που το πρώτο πεντάλεπτο είναι καθοριστικό γιατί αυτό που επιδιώκει είναι να σου χαλάσει τη σκέψη. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν λειτουργήσεις με αποφασιστικότητα, θα έχεις τρομερά προβλήματα. Εμείς στην αρχή του παιχνιδιού δεν ήμασταν ούτε ήρεμοι ούτε αποφασιστικοί με αποτέλεσμα να παρουσιάσουμε αυτήν την εικόνα.

Για όλους μας είναι ένα μεγάλο μάθημα και πιο πολύ για εμένα. Γιατί είδα πόσο εύκολα μπορεί να επικρατήσει μια ομάδα όταν παίζει με το μυαλό σου. Γι’ αυτό εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε από Δευτέρα είναι να επαναφέρουμε το μυαλό μας, να έχουμε σωστή σκέψη και ηρεμία και να συνεχίσουμε με τον τρόπο που πορευτήκαμε μέχρι τώρα. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Χολαργού. Πλέον, πρέπει να πάμε στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό και να το κερδίσουμε».

Οσο για το τι έφταιξε και την έλλειψη συγκέντρωσης που παρουσίασε η ομάδα, σχολίασε: «Δυσκόλα επανέρχεσαι στο παιχνίδι. Πρέπει να υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά στους παίκτες και εμείς δεν τα έχουμε. Για το ότι δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι, πάντα για την εικόνα της ομάδας και των παικτών ευθύνεται ο προπονητής. Από ότι φαίνεται δεν έδωσα τη δέουσα βαρύτητα και προσοχή καθ΄όλη τη διάκρεια της εβδομάδας».

Ερωτηθείς για το αν προπονητής ευθύνεται για τα ελεύθερα άστοχα σουτ των παικτών απάντησε: «Οχι αλλά για κάποια άλλα φταίει ο προπονητής».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Κώστας Σαριμπαλίδης λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι από την πλευρά μας πρέπει να γίνει κριτική. Ο Χολαργός ήταν άριστος δεν μας επέτρεψε να κάνουμε τίποτα, να βρούμε ρυθμό. Είναι μια ήττα για εμάς και πρέπει να βρούμε τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στον Αρκάδικό, έτσι ώστε να αφήσουμε πίσω μας τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα».

Πηγή: eleftheria.gr