Παπαδόπουλος ο… 5ος!

Τ’ όνομά του για ν’ αναλάβει το τιμόνι της ΑΕΚ είχε… “παίξει” και πάλι πριν την πρόσληψη του Δημήτρη Παπανικολάου, δίχως όμως τότε να τα βρουν. Τώρα, ωστόσο, η διοίκηση της Ένωσης έκρινε ότι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι ο ιδανικός για ν’ αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Η παρίατηση του Νίκου Καραγιάννη έγινε αποδεκτή και λίγες ώρες αργότερα η… μπαγκέτα δόθηκε στον Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι ο 5ος κόουτς που κάθεται στην… ηλεκτρική καρέκλα της ΑΕΚ, υποσχόμενος ότι στόχος του είναι μέσα από συνέπεια και επαγγελματισμό να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί.

“Σίγουρα είναι τιμή που είμαι στην ΑΕΚ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Αποτελεί σίγουρα πρόκληση να δουλεύεις για μια τόσο μεγάλη ομάδα και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να υλοποιηθούν οι στόχοι της, αυτά που θέλει ο πρόεδρος και ο κόσμος της ΑΕΚ, με αποκορύφωμα όταν θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς, να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις και συμπληρώνει: “Με συνέπεια και επαγγελματισμό, όπως έχω κάνει σε όλες τις ομάδες που έχω δουλέψει, θα κάνω ό,τι καλύτερο και ό,τι περνάει από το χέρι μου για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Στο πλευρό του Παπαδόπουλου θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Παπαδάτος, όπως γνωστοποίησε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ με ανακοίνωσή της, στην οποία κι ευχαριστεί τόσο το Νίκο Καραγιάννη, όσο τον Βασίλη Γεραγωτέλη, για την προσφορά τους.